Proshop

Golfgleden starter allerede i proshopen

Ønsker du deg nytt golfutstyr eller tips om hvordan du kan få det beste ut av utstyret du allerede har? I proshopen får du kyndig veiledning om alle de store og små tingene som bidrar til at golfrunden blir en enda bedre opplevelse.

Kvalitet og kompetanse
Schiager Golf AS tilbyr et bredt utvalg golfutstyr, klær, sko og tilbehør. Vår erfaring og interesse i kombinasjon med anerkjente merkevarer som Titleist, Footjoy, Ping, Callaway, Odyssey, Galvin Green, Nike, Oakley, Garmin, Big Max, Sun Mountain, Under Armour, Cobra og Buschnell sikrer deg riktig utstyr til rett pris.

Medlemsrabatt
I år får alle fullverdige medlemmer 10% rabatt på alt av klær, sko, solbriller, køller, bagger og traller! Følg med på våre spesialtilbud som vil bli annonsert her på hjemmesiden gjennom sesongen.

Custom fitting
Vi legger også vekt på custom fitting og kan skreddersy golfkøller etter ønske. Vi har customvogner fra alle køllemerker vi fører og hjelper deg finne utstyret som passer deg best.

Demodager
De ulike kølleleverandørene arrangerer demodager på forsommeren. Nærmere informasjon kommer her på hjemmesiden så snart den foreligger.

Åpningstider proshop
Mandag–fredag: 08.00–20.00
Lørdag–søndag: 08.00–18.00

Åpningstidene vil kunne variere med værforholdene.

Velkommen til Schiager Golf og en hyggelig handel!
Schiager Golf er på Facebook: www.facebook.com/Schiagergolf
AtilB AS