Instruksjon

Forsatt ledige plasser på våre nybegynnerkurs

Publisert: 8. juni 2017  av Hanne Ødegaard  |  Nyhetsarkiv

Veien Til Golf – golfens førerkort. Glem teoretisk prøve og oppspill. Golfsporten har aldri vært mer tilgjengelig enn nå

Veien Til Golf-kursene omfatter teori og praktisk undervisning, og alle deltagere får utlevert materiellet som trengs for å gjennomføre kurset. Har du ikke golfutstyr selv kan du låne det under kurset. På Drammen Golfbane får du det du trenger for å komme i gang!

Dersom du lurer på om golf er en sport som passer for deg har det aldri vært enklere og rimeligere å få svar på det enn i år. Vi har nemlig utviklet et unikt opplegg for nye medlemmer i Drammen GK. Introduksjonstrappa er et kinderegg bestående av tre faktorer vi tror du vil ha stor glede av:
  • Meget lav medlemspris
  • Fellestrening med pro
  • 50% rabatt på rangeballer
  • Sosialt fellesskap
Første året betaler du ca ¼ av normal medlemspris. Neste år betaler du ca ½ pris, og tredje året betaler du full pris på linje med våre øvrige medlemmer. Kombinasjonen av en lav inngangsbillett, profesjonell opplæring og et miljø å trene sammen med vil bidra til at du raskere får kompetansen du trenger. Målet er å kunne spille på banen og ha full glede av innsatsen du har lagt ned gjennom treningen.

Pris kr. 2175,- inkluderer Veien til Golf-kurs, introduksjonsmedlemskap med fritt spill på banen, organisert trening med pro, fadderordning (Gla'Golf!) og 50% rabatt på rangeballer.

Se kurskalender og meld deg på her...

AtilB AS