Bli medlem i 2017 NÅ - spill GRATIS ut sesongen 2016!

Publisert: 2. september 2016  av Anne Gro Mehren  |  Nyhetsarkiv

Dersom du melder deg inn som fullverdig medlem i 2017 nå, spiller du gratis ut sesongen 2016.

Høsttilbud på medlemskap 2016/2017 i Drammen GolfklubbDrammen Golfbane har aldri vært flottere og i bedre stand enn i år, og vi tar sikte på å holde den slik så lenge som mulig utover høsten.

Dersom du vurderer å bli medlem i Drammen Golfklubb i 2017, lønner det seg å melde seg inn allerede nå. Da spiller du gratis på Drammen Golfbane resten av sesongen. Som fullverdig medlem har du mange medlemsfordeler og mulighet til å spille på banene Kjekstad og Asker for en årlig tilleggsbetaling (kr. 1490,-).

Med dette tilbudet plikter du å betale for fullverdig medlemskap med fritt spill i 2017. Du betaler ingenting nå - faktura kommer i februar/mars. Vi tilbyr også avtale om autogiro med månedlig innbetaling.

Innmeldingskjema finner du her...
AtilB AS