Fritt Spill samarbeid mellom Asker, Holtsmark og Drammen GK

Publisert: 7. februar 2018  av Ragnar Gåseby  |  Nyhetsarkiv

Det er hyggelig å kunne meddele at vi nå har fått på plass en fritt spill avtale mellom Asker GK, Holtsmark GK og Drammen GK for 2018 for våre medlemmer som har fritt spill på egen bane til en felles kontingent på kr 1.500,-.

Avtalen gjelder kun for fullt betalende medlemmer eller medlemmer med fritt spill på egen bane. Dette inkluderer også ordninger med ”fritt spill ukedag” og diverse ungdomsmedlemskap med varierende kontingent. Juniorer opp til 19 år spiller fritt på hverandres baner utenom samarbeidet.

Holtsmark har også en 9 hulls bane som er åpen for spill for våre juniormedlemmer og samarbeidsmedlemmer.

Alle tre klubbene er innstilt på at Kjekstad GK senere skal kunne inkluderes i avtalen som en fjerde klubb dersom de ønsker det.

Avtalen har også en intensjon om å utvikle et bredere samarbeid i forhold til turneringer, junioraktiviteter, banedrift, innkjøp, osv.

Avtalen gjelder kun for 2018 og vil bli evaluert ved sesongslutt.
AtilB AS