Årskontigent 2017

Publisert: 3. mars 2017  av Hanne Ødegaard  |  Nyhetsarkiv

Årets golfssesong er det første hele året der Drammen Golfklubb er hovedeier i banen. Det betyr at årsmøtet i klubben for første gang har vedtatt den totale kontingenten og spilleavgiften for året 2017. Medlemmene i Drammen Golfklubb har forventninger til banen også i år skal være stabile og gode, og både klubb og bane jobber hardt for å innfri disse forventingene. Årets golfssesong planlegges å bli det beste på mange år, både i kvalitet og innhold. Det nye styret i Drammen Golfklubb er på plass, og det vil komme informasjon om klubb og bane etter hvert. Faktura for årsavgift vil bli sendt ut i løpet av kort tid.

For 2017 har klubben vedtatt følgende medlemskap med tilhørende årsavgifter.

Spillerett med fritt spill – fullverdig medlem:

•             Voksen > 22 år:                                NOK 7.000,-
•             Knøtter 6–9 år:                                Gratis
•             Yngre junior 10-12 år:                      NOK 600,-
•             Junior 13–19 år:                               NOK 1.750,-
•             Junior 20–21 år:                               NOK 3.500,- (+ militære og studenter 22–28 år*)

Rabattordninger
Fullt betalende medlemmer har følgende medlemsfordeler:
•             20% rabatt på rangeballer
•             20% rabatt på golfbiler

Familiemedlemskap
Der mor og far er fullt betalende medlemmer og begge betaler NOK 7.000,- eller mer i årsavgift, kan felles barn bli gratis medlemmer t.o.m. fylte 19 år. Dette gjelder også om far og mor bor på forskjellige adresser.

Birdiemedlemskap
For de som slår mye på rangen har vi et pakketilbud inklusive frie rangeballer.

•             Birdiemedlemskap:                        NOK 9.000,-

Eagelmeldemskap
For de som slår mye på rangen og kjører mye bil har vi i tillegg et pakketilbud som i tillegg til frie rangeballer også har fri bil.

•             Eagelmedlemskap:                         NOK 12.000,-

Klubbmedlemskap uten spillerett
For deg som ikke spiller så mye golf, men ønsker å være medlem av Drammen Golfklubb med de sosiale aktiviteter og klubbturneringer det medfører, kan klubbmedlemskap være en mulighet. Medlemskapet betinger at du da betaler vanlig greenfee hver gang du spiller.

•             Klubbmedlemskap uten spillerett:                  NOK 1.300,-
•             Klubbmedlemskap junior tom. 21 år:              NOK 650,- (+ militære og studenter 22–28 år*)

*For deg som var registrert som student eller militær for 2016 trenger vi studiebevis for at du fortsatt skal være medlem til redusert pris i 2017. Dette sendes til post@drammen.golf.

Ønsker du å dele opp årsavgiften i månedlige avdrag?
Vi tilbyr autogiro til de som ønsker det. Gi oss beskjed, og vi setter opp avtale om autogiro gjennom vårt fakturasystem. Første faktura vil være for 3 måneder (januar - mars), deretter vil det trekkes månedspris av årsavgiften automatisk fra din konto hver måned. Ta kontakt med post@drammen.golf, for eventuelle spørsmål.
For deg som hadde denne avtalen i 2016 vil den bli videreført.

Steinspruten