Damegruppa

Tirsdag er damedagen på Drammen Golfbane
Damegruppa er for alle damer som er medlem i Drammen Golfklubb. Hver tirsdag er «Damedag» og vi samles for å spille turneringer i et sosialt miljø. Alle damer kan være med uansett handicap! Det er stort alder- og handicapspenn på medlemmene i Damegruppa.
For å være med oss å spille er det bare å melde seg på turneringen i Golfbox og møte opp.

Hver måned avsluttes med en samling på klubbhuset for premieutdeling og sosialt samvær. Vi arrangerer også en golftur i løpet av sesongen.

Startavgift
Startavgiften for samtlige turneringer på kr 500,- innbetales til konto 2310.03.41719.
Startavgiften pr. runde på kr 100,- kan legges i en konvolutt i postkassen i damegarderoben eller innbetales til samme konto.
Startavgiften skal betales før spill.
Spillere uten spillerett har selv ansvaret for å betale greenfee før start.
Startavgiften går utelukkende tilbake til Damegruppas spillere i form av servering, premiering, sosiale eventer og annet.

Påmelding og starttider
Påmelding og bestemmelser i Golfbox.
Signert scorekort skal legges i postkassa i damegarderoben etter ferdigspilt runde.

Det er starttid kl 11, 15 og 17 de fleste tirsdager. Du skriver ønsket starttidspunkt i kommentarfeltet i Golfbox. På månedsavslutningene og dersom turneringsformen tilsier det er det kun starttid kl 17. Dette vil fremgå av Golfbox.

Turneringsbestemmelser
Vi spiller flere ulike turneringsformer. Se bestemmelser for den enkelte turnering i Golfbox.

Det spilles 18 hulls runder.
I september spilles det 9 hulls runder på starttid kl 17.
På månedsavslutningene spilles det 9 hulls lagspill med starttid kl 17.

Eclectic går over 7 runder. Oversikt med løpende resultater finnes på tavla i klubbhuset, samt på Facebook. Det er to eclectic konkurranser; en stableford og en brutto slag. Man er automatisk med i begge. Rundene spilles i stableford, så på hull man ikke huller ut blir slagscoren lik hullets par + 5 slag (svensk slaggolf).

De fleste rundene er handicapregulerende turneringsrunder.

Vi spiller med drop-sone på hull 2 på alle turneringer i damegruppen, med unntak av Pokalkonkurransen. Ballen droppes på første platå på andre siden av hinderet.

Månedsavslutning

På månedsavslutningene spilles det 9 hulls lagspill med starttid kl 17.
Selve månedsavslutningen starter ca kl 19.30. Du kan delta selv om du ikke spiller turnering den dagen.
Påmelding til månedsavslutningen skjer gjennom kommentarfeltet i Golfbox eller på e-post til damer.drammengk@gmail.com.

Premiering
Hver turnering premieres.

Etter endt sesong premieres Årets damegolfer, Årets ivrigste, Årets birdie og Eclectic stableford/brutto slag.

Det er premieutdeling hver månedsavslutning og på sesongavslutningen.

Hvis du får birdie i damegruppas turneringer, klubbturneringer eller når du representerer Drammen GK i andre turneringer får du en birdieball. Du henger opp en fugl på birdietreet vårt hvor det står navn, dato og hvilket hull. Treet henger i damegarderoben i klubbhuset. Fugler og stifter finnes i den sorte boksen som står på skapet.

Styret i Damegruppa:
Unn Håkonsen, tlf 952 41 837 (leder)
Monica Espinoza Valle, tlf 988 47 560
Randi Haftorn, tlf 924 37 168
Kari Skistad, tlf 466 20 688
Ine Kristiansen, tlf 938 18 143

E-post damer.drammengk@gmail.com
Facebook Drammen Golfklubb Damegruppa

Ta gjerne kontakt dersom du er nysgjerrig og lurer på om Damegruppa er noe for deg. Huk tak i oss dersom du ser oss på banen! Vi kan nåes på e-post, Facebook eller ved å ta kontakt direkte med en i styret.

Dersom du er fersk golfspiller eller ny i klubben vil vi gjerne tilrettelegge for at du skal trives. For eksempel ved at du får spille sammen med noen du kjenner/har møtt før eller noen på ditt eget nivå.

For løpende informasjon, meld deg på vår e-postliste her. Står du ikke på lista vil du ikke få e-post fra Damegruppa gjennom sesongen. Noe info vil også gis i Damegruppa på Facebook.

AtilB AS