Cafe

Mye mer enn kaffe og vafler

I caféen på Drammen Golfbane er det alltid noe som skjer. Spillere løper gjennom med ferske baguetter og drikke balanserende på trallen på vei til hull 10, noen forbereder runden med en kaffe og is, mens andre sitter dypt konsentrert over scorekortet. Hver dag, i all slags vær, ute eller inne – du kommer ikke utenom et par hyggelige smil eller en liten prat.

De siste sesongene har alle matglade kunnet kose seg på terrassen med varme lunsj- og middagsretter. Mange bestiller maten ved runding og kan så sette seg til “dekket bord” når siste put er satt. Andre lar golf være golf og kommer kun for maten.

Fra i år skal kafeteriaen drives av Torgeir og Jose i OMMAT. De skal drive golfcafe og helårs catering fra klubbhuset.

Jose er opprinnelig fra Mexico og USA, så maten vil være inspirert av Mexikanske og Amerikansk mat, men tilpasset Drammen Golfklubbs sine ønsker. De vil tilby en rekke "enhåndsmat" som man kan ta med seg på vei ned til hull 10, og videre tilby gode middager som hamburgermenyer, kotelett- fiske- og kyllingmiddager som kan spises i klubbhuset eller taes med hjem.

For mer informasjon om mulighetene for arrangementer
kontakt daglig leder Torgier Ambriz Standal, tlf 95056621
torgeir@ommat.no