Banen

Ta utfordringen på Drammen Golfbane!

Har du enda ikke hatt gleden av å spille på Drammen Golfbane, eller ser du frem til å oppleve banen på nytt? Det er uansett er det ingen grunn til å vente. I idylliske Skoger, én mil syd for Drammen sentrum, finner du Drammen Golfklubbs vakre skog- og parkbane med alle dens fasiliteter og muligheter.

Den anerkjente banearkitekten Jeremy Turner har designet en variert og morsom 18-hulls PAR-71 bane som kan spilles både med hode og hjerte. Med en lengde på 4700–5700 m utfordrer banen ikke bare taktikk og teknikk, men også kondisjon og fokus. Det er ingen hemmelighet at Drammen Golfbane byr på store høydeforskjeller og distraherende fine naturopplevelser. Runden er variert, vanskelig og lekende lett – som alltid på en god bane, er det helt opp til deg! Her kan du se baneguide...

For dem som foretrekker å legge energien på det slagtekniske, tilbyr vi elektriske golfbiler med GPS og touchskjerm som enkelt måler alle avstander – fra tee til green.

Etter å ha spilt 9 hull går veien forbi klubbhuset der du kan ta en kort pause på caféterrassen – gjerne med noe godt å styrke deg på. Er det stemning for varm mat etter fullført runde kan det bestilles underveis, og middagen står klar når du er klar for det. I vår velutstyrte proshop finnes det du trenger av utstyr for å slå både ballen og scoren i riktig retning.

Drammen Golfbane kan også friste med en stor driving range (32 plasser), treningsbunkere, pitching- og puttingområder. Vår gode head pro, Knut Schiager, har lang erfaring med å hjelpe såvel begynnere som konkurransespillere til å treffe ballen enda litt bedre. Gjennom sesongen arrangeres det kurs og gruppetreninger. Banen er åpen for greenfeespill hele sesongen.

Velkommen til sportslige utfordringer i suverene omgivelser!

Se bilder fra banen

Steinspruten