Banestatus:

Banen er nå stengt for sesongen, takk for i år !

Mikkelsen med suveren seier

Breitling Roll Hansen Flaggturnering ble spilt på Drammen Golfbane søndag 9. september.

Det var 44 deltakere på dagens turnering. Det ble veldig spennende på slutten, og tre spillere slo ut på hull 1 igjen. Disse tre var Terje Edvardsen, Jan Andersen og Ståle Mikkelsen.

Vinneren hullet ut på hull 1 og ble Ståle Mikkelsen. Edvardsen endte på greenen og ble med det nummer to. Andersen avsluttet i bakken før greenen og ble nummer tre.

- Dette var moro, sa en meget blid Mikkelsen, før han la til: - Nå gleder jeg meg til Mestergolfen.

De øvrige spillerne som ble premiert var:
4. Bjørn Terje Myhre
T5. Anders Juel og Vebjørn Evjen
7. Thorbjørn Kristensen
8. Carl Axel Moserud
T9. Per Micael Enroth og Frode Knapskog

Del på facebook
Veien Til Golf

Glem teoretisk prøve og oppspill. Golfsporten har aldri vært mer tilgjengelig enn nå. På Drammen Golfbane får du all den hjelpen du trenger for å komme i gang!

Veien til golf - golfens førerkort!

Nytt kurs 16-17.august 10.00 - 15.00 begge dagene.

Pris som inkluderer medlemskap i Drammen golfklubb og fritt spill på Drammen golfbane ut 2014

KUN 1500,-

Påmelding: mail:post@drammengb.no  tlf: 32880303

Veien til golf - golfens førerkort!

Nå nærmer det seg ny sesong med stormskritt, og vi håper året skal bringe flere golfspillere hit til oss i Skoger og Drammen Golfklubb!

Veien til golf kursene omfatter teori og praktisk undervisning, og alle deltagerene vil få utlevert materiell som trengs for å gjennomføre kurset. Har man ikke golfutstyr selv, vil dette kunne lånes under kurset. Det er ingen teoriprøve eller praktisk prøve lengre, så nå er det ingenting å grue seg til!

Kurset består av 3 ettermiddager, teori her på klubbhuset, samt 8 timer praktisk undervisning.

Kurs 2:

Dag 1: Tirsdag 20.mai Kl. 17.00 - 20.30

Dag 2: Mandag 26.mai Kl. 17.00 - 20.30

Dag 3: Tirsdag 27.mai Kl. 17.00 - 20.30

Frist for påmelding for dette kurset er mandag 19.mai kl 15.00!

Kurs 3:

Vi kjører et helgekurs, det vil bli over to dager (lørdag & søndag)

Dag 1: Lørdag 21.juni Kl. 10.00 - 15.00

Dag 2: Søndag 22.juni Kl. 10.00 - 15.00

Frist for påmelding til dette kurset er onsdag 18.juni kl. 15.00!

Påmelding sendes på mail til Knut Schiager eller ringe på 32880303!

knut@drammengb.no

Ta med venner og bekjente! Vi gleder oss til å se dere her på Skoger.

Her finner du oss

Drammen Golfbane har adresse Vollsbekk 40, 3039 Drammen og ligger kun ti minutter fra Drammen sentrum, i idylliske Skoger.