Mikkelsen med suveren seier

Breitling Roll Hansen Flaggturnering ble spilt på Drammen Golfbane søndag 9. september.

Det var 44 deltakere på dagens turnering. Det ble veldig spennende på slutten, og tre spillere slo ut på hull 1 igjen. Disse tre var Terje Edvardsen, Jan Andersen og Ståle Mikkelsen.

Vinneren hullet ut på hull 1 og ble Ståle Mikkelsen. Edvardsen endte på greenen og ble med det nummer to. Andersen avsluttet i bakken før greenen og ble nummer tre.

- Dette var moro, sa en meget blid Mikkelsen, før han la til: - Nå gleder jeg meg til Mestergolfen.

De øvrige spillerne som ble premiert var:
4. Bjørn Terje Myhre
T5. Anders Juel og Vebjørn Evjen
7. Thorbjørn Kristensen
8. Carl Axel Moserud
T9. Per Micael Enroth og Frode Knapskog

Del på facebook
Kampanje 2014

I Drammen Golfklubb finnes det flere forskjellige typer medlemskap.

Medlemskaps kampanje 2014 - 2 for 1

Du og en til kan bli medlemmer med fritt spill for prisen av en i 2014. Meld dere opp i løpet av april for å benytte dere av dette fantastiske tilbudet.

Se skjema for ytterligere detaljer.

Hvordan tegne seg opp?

Bruk skjema som ligger vedlagt:  (ligger også i proshopen på banen)

Enten print ut å fyll i, scan og send over til post@drammengb.no

eller

Dere kan kopiere teksten fra skjema inn i en mail og sende all informasjonen over via mail til post@drammengb.no

For innmelding fyll i skjemaet og send til hit

Spillerett med fritt spill
Alle spillerettinnehavere betaler en årskontigent på kr 5980,-. Dette inkluderer medlemskap og fritt spill på Drammen Golfbane i hele golfsesongen.

Junior/Student                                                                                                                                  Er du student eller junior, får du samme medlemskapet for kr 2990,- uten binding. Du har fulle rettigheter og kan booke starttid på lik linje med de fullverdige klubbmedlemmene. Junior er du t.o.m. til det året du fyller 21 år.

Prøvemedlemskap
1 års prøvemedlemskap inkluderer alle rettigheter som fullverdig medlem og fritt spill på banen hele golfsesongen uten krav om kjøp av spillerettighet.

Medlemsfordeler for de som betaler full årsavgift samt prøvemedlemmer

• Betal 1200.- ekstra og spill fritt på Kongsberg og Kjekstad
  • 75,- rabatt når du fyller på ballkort
  • 50,- rabatt på leie av golfbil
  • Greenfee rabatt på 150,- for dine venner som du tar med på banen. Må spille i samme ball.
  • Mulighet til å kjøpe frie baller på rangen for sesongen 2014 2.000,-

Klubbmedlemskap
For golfere som ikke spiller mye golf, men som vil ha klubbtillhørighet, koster medlemskapet i Drammen Golfklubb kr 995,-. Med dette medlemskapet må du betale full pris hver gang du skal ut og spille på golfbanen. Det koster mellom kr 400,- og kr 500,- å spille en golfrunde. Dette blir et enkelt regnestykke for deg som lurer på om det lønner seg.

Er du student eller junior, får du klubbmedlemskapet for kr 500,-. Greenfee kommer i tillegg når du skal spille på banen.

Sponsormedlemskap
For sponsor eller samarbeidspartner finnes det ulike muligheter for medlemskap. Alt fra åpne spilleretter som alle i bedriften kan bruke, til personlige spilleretter som kun gjelder for én person. Kontakt vår sponsoransvarlig Kristoffer Steen for en prat om hva golfbanen kan tilby din bedrift . Vi har drevet med sponsorarrangementer i 15 år og kan tilby både turneringer og nybegynnerkurs for bedrifter i Drammen og omegn.

Veien Til Golf

Glem teoretisk prøve og oppspill. Golfsporten har aldri vært mer tilgjengelig enn nå. På Drammen Golfbane får du all den hjelpen du trenger for å komme i gang!

Veien til golf - golfens førerkort!

Nå nærmer det seg ny sesong med stormskritt, og vi håper året skal bringe flere golfspillere hit til oss i Skoger.

Veien til golf kursene omfatter teori og praktisk undervisning, og alle deltagerene vil få utlevert materiell som trengs for å gjennomføre kurset. Har man ikke golfutstyr selv, vil dette kunne lånes under kurset. Det er ingen teoriprøve eller praktisk prøve lengre, så nå er det ingenting å grue seg til!

Kurset består av fire ettermiddager, hvilket er 3 timer teori her på klubbhuset, samt 8 timer praktisk undervisning, fordelt på 3 dager.

Det vil bli satt opp flere VTG-kurs gjennom sesongen, men grunnet interesse fra endel vil vi sette opp datoer på det første kurset allerede nå.

Mandag 28.april Kl. 18.00 - 21.00 Teori Klubbhuset på Drammen GK.

Mandag 5.mai Kl. 17.00 - 20.00 Praktisk Drammen GK.

Onsdag 7.mai Kl. 17.00 - 20.00 Praktisk Drammen GK.

Torsdag 8.mai Kl. 17.00 - 19.00 Praktisk Drammen GK.

Pris på kurset er kr. 1195,-

For medlemskap hos oss, vennligst gå inn på våre nettsider: www.drammengk.no

Melder du deg inn i klubben som fullverdig medlem vil kurset være gratis, dersom du ønsker å være klubbmedlem hos oss vil prisen for kurset være på kr. 695,-

Påmelding sendes på mail til Knut Schiager eller ringe Knut på 90 85 65 01!

knut@drammengb.no

Frist for påmelding er 25.april!

Ta med venner og bekjente! Vi gleder oss til å se dere

Her finner du oss

Drammen Golfbane har adresse Vollsbekk 40, 3039 Drammen og ligger kun ti minutter fra Drammen sentrum, i idylliske Skoger.