Mikkelsen med suveren seier

Breitling Roll Hansen Flaggturnering ble spilt på Drammen Golfbane søndag 9. september.

Det var 44 deltakere på dagens turnering. Det ble veldig spennende på slutten, og tre spillere slo ut på hull 1 igjen. Disse tre var Terje Edvardsen, Jan Andersen og Ståle Mikkelsen.

Vinneren hullet ut på hull 1 og ble Ståle Mikkelsen. Edvardsen endte på greenen og ble med det nummer to. Andersen avsluttet i bakken før greenen og ble nummer tre.

- Dette var moro, sa en meget blid Mikkelsen, før han la til: - Nå gleder jeg meg til Mestergolfen.

De øvrige spillerne som ble premiert var:
4. Bjørn Terje Myhre
T5. Anders Juel og Vebjørn Evjen
7. Thorbjørn Kristensen
8. Carl Axel Moserud
T9. Per Micael Enroth og Frode Knapskog

Del på facebook
Høst Kampanje 2014

Medlems verving - høst kampanje 2014

For at enda flere skal kunne glede seg over det å ha fri tilgang til den flotte golfbanen vår kjører vi nå en kampanje. 2000,- fritt spill ut året - må betale full årsavgift i 2015.

Denne kampanjen er rettet mot nye potensielle medlemmer som allerede er etablerte golfspillere. Det blir altså ikke noe dobbelt medlemskap i 2014 om man ikke spesefikt ønsker det, men en lav pris for fri tilgang til banen ut året for så å bli medlem i 2015 - uten binding ut over 2015.

For de som er helt nye golfere har vi et kjempe tilbud på Veien Til Golf kurs og fritt spill ut året, se menyen "Veien Til Golf"

Da vil det være opp til den enkelte og bestemme om man ønsker og være med videre eller ikke.

Hvordan tegne seg opp?

Bruk skjema som ligger vedlagt:  (ligger også i proshopen på banen)

Enten print ut å fyll i, scan og send over til post@drammengb.no

eller

Dere kan kopiere teksten fra skjema inn i en mail og sende all informasjonen over via mail til post@drammengb.no

Informasjon om de forskjellige medlemskapene slik de er i 2014

Spillerett med fritt spill
Alle spillerettinnehavere betaler en årskontigent på kr 5980,-. Dette inkluderer medlemskap og fritt spill på Drammen Golfbane i hele golfsesongen.

Junior/Student                                                                                                                                  Er du student eller junior, får du samme medlemskapet for kr 2990,- uten binding. Du har fulle rettigheter og kan booke starttid på lik linje med de fullverdige klubbmedlemmene. Junior er du t.o.m. til det året du fyller 21 år.

Medlemsfordeler for de som betaler full årsavgift (ikke klubbmedlemskap)

• 10% Bonuspoeng på all handel i proshop på følgende varer som vi fører: Alt av køller, klær, sko, bagger og traller.
  • Betal 1.200.- ekstra og spill fritt på Kongsberg og Kjekstad
  • 75,- rabatt når du fyller på ballkort
  • 50,- rabatt på leie av golfbil
  • 150,- i rabatt på Greenfee for dine venner som du tar med på banen. Må spille i samme ball.
  • Greenfee rabatter på andre baner: 50 kr avslag på 9 hull og 100 kr på 18 hull. Gjelder følgende baner: Grønmo GK, Kjekstad GK, Groruddalen GK, Oppegård GK, Østmarka GK, Asker GK og Grini GK
  • 2.000,- for sesongkort på rangeballer!
  • 2.700,- for Klippekort på golfbil! Dette gjelder for 15 ganger.

Klubbmedlemskap
For golfere som ikke spiller mye golf, men som vil ha klubbtillhørighet, koster medlemskapet i Drammen Golfklubb kr 995,-. Med dette medlemskapet må du betale full pris hver gang du skal ut og spille på golfbanen. Det koster mellom kr 400,- og kr 500,- å spille en golfrunde. Dette blir et enkelt regnestykke for deg som lurer på om det lønner seg.

Er du student eller junior, får du klubbmedlemskapet for kr 500,-. Greenfee kommer i tillegg når du skal spille på banen.

Sponsormedlemskap
For sponsor eller samarbeidspartner finnes det ulike muligheter for medlemskap. Alt fra åpne spilleretter som alle i bedriften kan bruke, til personlige spilleretter som kun gjelder for én person. Kontakt vår sponsoransvarlig Kristoffer Steen for en prat om hva golfbanen kan tilby din bedrift . Vi har drevet med sponsorarrangementer i 15 år og kan tilby både turneringer og nybegynnerkurs for bedrifter i Drammen og omegn.

Veien Til Golf

Glem teoretisk prøve og oppspill. Golfsporten har aldri vært mer tilgjengelig enn nå. På Drammen Golfbane får du all den hjelpen du trenger for å komme i gang!

Veien til golf - golfens førerkort!

Nytt kurs 16-17.august 10.00 - 15.00 begge dagene.

Pris som inkluderer medlemskap i Drammen golfklubb og fritt spill på Drammen golfbane ut 2014

KUN 1500,-

Påmelding: mail:post@drammengb.no  tlf: 32880303

Veien til golf - golfens førerkort!

Nå nærmer det seg ny sesong med stormskritt, og vi håper året skal bringe flere golfspillere hit til oss i Skoger og Drammen Golfklubb!

Veien til golf kursene omfatter teori og praktisk undervisning, og alle deltagerene vil få utlevert materiell som trengs for å gjennomføre kurset. Har man ikke golfutstyr selv, vil dette kunne lånes under kurset. Det er ingen teoriprøve eller praktisk prøve lengre, så nå er det ingenting å grue seg til!

Kurset består av 3 ettermiddager, teori her på klubbhuset, samt 8 timer praktisk undervisning.

Kurs 2:

Dag 1: Tirsdag 20.mai Kl. 17.00 - 20.30

Dag 2: Mandag 26.mai Kl. 17.00 - 20.30

Dag 3: Tirsdag 27.mai Kl. 17.00 - 20.30

Frist for påmelding for dette kurset er mandag 19.mai kl 15.00!

Kurs 3:

Vi kjører et helgekurs, det vil bli over to dager (lørdag & søndag)

Dag 1: Lørdag 21.juni Kl. 10.00 - 15.00

Dag 2: Søndag 22.juni Kl. 10.00 - 15.00

Frist for påmelding til dette kurset er onsdag 18.juni kl. 15.00!

Påmelding sendes på mail til Knut Schiager eller ringe på 32880303!

knut@drammengb.no

Ta med venner og bekjente! Vi gleder oss til å se dere her på Skoger.

Her finner du oss

Drammen Golfbane har adresse Vollsbekk 40, 3039 Drammen og ligger kun ti minutter fra Drammen sentrum, i idylliske Skoger.