Instruksjon

Nybegynnerkurs - Veien Til Golf (VTG)

Golf – en idrett for alle hele livet
Golf kombinerer det sosiale med mosjon, flott natur og frisk luft. Spill golf sammen med venner, familie, kjæreste eller kolleger. Unge og gamle, nybegynnere og proffer kan spille sammen. Du velger selv hvor mye tid du vil bruke. En times trening, en to-timers ni hulls runde, eller 18 hull når du har tid og lyst.

Veien Til Golf – golfens førerkort
Glem teoretisk prøve og oppspill. Golfsporten har aldri vært mer tilgjengelig enn nå. Veien Til Golf-kursene omfatter teori og praktisk undervisning, og alle deltagere får utlevert materiellet som trengs for å gjennomføre kurset. Har du ikke golfutstyr selv kan du låne det under kurset. I Drammen Golfklubb får du det du trenger for å komme i gang!

Pris kr. 2175,- inkluderer Veien til Golf-kurs, introduksjonsmedlemskap med fritt spill på banen, organisert trening med pro, fadderordning (Gla'Golf!) og 50% rabatt på rangeballer.

Meld deg på et nybegynnerkurs og prøv selv!
Startdato PlasserLedigPåmelding
april